Boligene

Gjøvik

Velkommen til Den hvite by ved Mjøsa, studentbyen i innlandet. Gjøvik er en av Innlandets største byer med 30 000 innbyggere. Den er likevel akkurat passe stor, med gangavstand til det meste. Gjøvik ligger ved vakre Mjøsa, med kort vei fra Oslo, og er kjent for sitt rike musikk-, kultur- og friluftsliv.. Her er du en liten togtur fra Oslo med Gjøvikbanen som har hyppige avganger til Oslo

Les mer

Hamar

Velkommen til Hamar, i hjertet av innlandet.
Pulserende og livgivende. Et sentrum i Hamarregionen og Innlandet fylke. Her finner du koselige kaféer, trendy restauranter, og andre utesteder. Her er du bare en kort togur fra Gardermoen og Oslo, med hyppige avganger.

Les mer

Lillehammer

Velkommen til vinterbyen Lillehammer.
Lillehammer er kjent som en UNIK by med sitt sjarmerende handelsmiljø, rike kulturliv og sin herlige lune atmosfære. Den gamle trehusbebyggelsen gjør at gågata er byens hovedpulsåre. Lillehammer er en levende og pulserende by med mange spennende arrangementer, både lokale, nasjonale og internasjonale. Det er alltid noe å oppleve i Lillehammer. Her er du en liten togtur fra Oslo og Gardermoen med Dovrebanenn som har hyppige avganger.

Les mer

Elverum

Velkommen til Elverum
Tar du toget til Elverum og går av toget på Elverum stasjon, befinner du deg midt i bykjernen. Elverum sentrum er lite, men hyggelig, og her er det mulig å gå ut og spise på en av byens restauranter, for så å gå videre ut i natten og kose seg på et av Elverums sjarmerende vannhull. Ofte arrangerer noen av disse stedene quiz, vinsmaking, konserter og mye annet artig du kan få med deg.

Les mer

Oslo

Velkommen til Oslo, landets hovedstad. Her har du tilgang til alt en storby kan tilby. Universitet og høyskole finner du midt i sentrum, og blant brostein og bakgater finner du koselige kaféer, trendy restauranter, brune puber og andre utesteder

Les mer