Elverum

Bo i romslige og lyse omgivelser, sentralt i Elverum

 

Ledige boliger i Elverum

Over 70 boliger for studenter og unge som ønsker å bo sentrumsnært og moderne

Vi har alt fra små studioleiligheter til store kollektiv og leiligheter. Ta kontakt så finner vi en bolig. Vi har alltid et rom til deg!

Er du ny i byen, kjenner ingen?

Det gjør ingen ting, som leietaker hos oss har du faddere og blir umiddelbart en del av det gode studiemiljøet

 

 

Velkommen til Elverum

Tar du toget til Elverum og går av toget på Elverum stasjon, befinner du deg midt i bykjernen og nærme hotell om du skal tilbringe natten i byen. Elverum sentrum er lite, men hyggelig, og her er det fullt mulig å gå ut og spise på en av byens restauranter, for så å gå videre ut i natten og kose seg på et av Elverums sjarmerende vannhull. Ofte arrangerer noen av disse stedene quiz, vinsmaking, konserter og mye annet artig du kan få med deg.

Om eiendommene

Eiendommene ligger supersentralt i Elverum med umiddelbar nærhet til det sentrum, med alt av restaurant- og kulturtilbud. Alle eiendommene er totalrenovert og er optimalisert for studenter med fokus på både sosiale soner og gode rom. Det er nye bad og kjøkken, og alle overflater er behandlet i tidsriktige farger.

                                        

 

 

 

 

Fasiliteter

Alle våre eiendommer i Elverum har delikate bad og fellesarealene er møblert med moderne møbler. Som alltid hos oss administreres leieforholdet gjennom en egen app. Renhold kan inkluderes i leien etter nærmere avtale.

 

 

 

Sømløs digitalløsning

Delikat møblert, og god standard

Renhold og vedlikehold

Fine folk og trygg boløsning

Vi har alt i fra hybler, små studioleiligheter, leiligheter til eneboliger. Er du på utkikk, ta kontakt så finner vi noe til deg!

Har du sett deg ut en spesiell bolig, funnet et område du vil bo i eller ønsker å melde din interesse for bolig hos oss? Send oss gjerne en forespørsel via vårt kontaktskjema. Har du andre spørsmål, ta gjerne kontakt på mail eller telefon. Vi ser frem til å høre fra deg!