Gjøvik

Bo i romslige og lyse omgivelser, sentralt i sommerbyen Gjøvik

 

Ledige boliger i Gjøvik

Over 100 boliger for studenter og unge som ønsker å bo moderne og sentralt

Vi har alt fra små studioleiligheter til store kollektiv og leiligheter. Ta kontakt så finner vi en bolig. Vi har alltid et rom til deg!

 

Er du ny i byen, kjenner ingen?

Det gjør ingen ting, som leietaker hos oss har du faddere og blir umiddelbart en del av det gode studiemiljøet

 

 

 

 

Velkommen til Den hvite by ved Mjøsa, studentbyen i innlandet.

Her kan du nyte tilværelsen blant sjarmerende trehus, enten du ønsker å nyte et glass på en av mange uterestauranter eller se store artister opptre på byens scener. Her er du en liten togtur fra Oslo med Gjøvikbanen som har hyppige avganger til Oslo.

 

 

Om eiendommene

Eiendommene ligger supersentralt i Gjøvik med umiddelbar nærhet til det sentrum, med alt av restaurant- og kulturtilbud, samt campus og NTNU. Alle eiendommene er totalrenovert og er optimalisert for studenter med fokus på både sosiale soner og gode rom. Det er nye bad og kjøkken, og alle overflater er behandlet i tidsriktige farger.

 

 

 

                       

 

 

 

Fasiliteter

Alle våre eiendommer i Gjøvik har delikate bad og fellesarealene er møblert med moderne møbler. Som alltid hos oss administreres leieforholdet gjennom en egen app. Renhold kan inkluderes i leien etter nærmere avtale.

 

 

 

Sømløs digitalløsning

Delikat møblert, og god standard

Renhold og vedlikehold

Fine folk og trygg boløsning

Vi har alt i fra hybler, små studioleiligheter, leiligheter til eneboliger. Er du på utkikk, ta kontakt så finner vi noe til deg!

Har du sett deg ut en spesiell bolig, funnet et område du vil bo i eller ønsker å melde din interesse for bolig hos oss? Send oss gjerne en forespørsel via vårt kontaktskjema. Har du andre spørsmål, ta gjerne kontakt på mail eller telefon. Vi ser frem til å høre fra deg!