Lillehammer

Bo i romslige og lyse omgivelser, sentralt i vinterbyen Lillehammer

 

Ledige boliger i Lillehammer

Vi har over 70 boliger for studenter og unge som ønsker å bo sentrumsnært og moderne

Vi har alt fra små studioleiligheter til store kollektiv og leiligheter. Ta kontakt så finner vi en bolig til deg. Vi har alltid et rom!

 

 

Velkommen til vinterbyen Lillehammer.

Lillehammer er kjent som en UNIK by med sitt sjarmerende handelsmiljø, rike kulturliv og sin herlige lune atmosfære. Den gamle trehusbebyggelsen gjør at gågata er byens hovedpulsåre. Lillehammer er en levende og pulserende by med mange spennende arrangementer, både lokale, nasjonale og internasjonale. Det er alltid noe å oppleve i Lillehammer. Her er du en liten togtur fra Oslo og Gardermoen med Dovrebanenn som har hyppige avganger.

Om eiendommene

Eiendommene ligger supersentralt i Lillehammert med umiddelbar nærhet til Campus eller sentrum, med alt av restaurant- og kulturtilbud. Alle eiendommene er totalrenovert og er optimalisert for studenter med fokus på både sosiale soner og gode rom. Det er nye bad og kjøkken, og alle overflater er behandlet i tidsriktige farger.

 

 

 

 

                       

 

 

Fasiliteter

Alle våre eiendommer i Lillehammer har delikate bad og fellesarealene er møblert med moderne møbler. Som alltid hos oss administreres leieforholdet gjennom en egen app. Renhold kan inkluderes i leien etter nærmere avtale.

 

 

 

Sømløs digitalløsning

Delikat møblert, og god standard

Renhold og vedlikehold

Fine folk og trygg boløsning

Vi har alt i fra hybler, små studioleiligheter, leiligheter til eneboliger. Er du på utkikk, ta kontakt så finner vi noe til deg!

Har du sett deg ut en spesiell bolig, funnet et område du vil bo i eller ønsker å melde din interesse for bolig hos oss? Send oss gjerne en forespørsel via vårt kontaktskjema. Har du andre spørsmål, ta gjerne kontakt på mail eller telefon. Vi ser frem til å høre fra deg!