Oslo

Bo i romslige og lyse omgivelser, sentralt i Oslo

 

Ledige boliger i Oslo

Velkommen til Oslo, landets hovedstad

Velkommen til Oslo, landets hovedstad. Her har du tilgang til alt en storby kan tilby. Universitet og høyskole finner du midt i sentrum, og blant brostein og bakgater finner du koselige kaféer, trendy restauranter, brune puber og andre utesteder. 

 

Om eiendommene

Eiendommene ligger supersentralt på Grunerløkka med umiddelbar nærhet tilsentrum, med alt av restaurant- og kulturtilbud. Alle eiendommene er totalrenovert og er optimalisert for studenter med fokus på både sosiale soner og gode rom. Det er nye bad og kjøkken, og alle overflater er behandlet i tidsriktige farger.

                                      

Fasiliteter

Alle våre eiendommer i Oslo har delikate bad og fellesarealene er møblert med moderne møbler. Som alltid hos oss administreres leieforholdet gjennom en egen app. Renhold kan inkluderes i leien etter nærmere avtale.

Sømløs digitalløsning

Delikat møblert, og god standard

Renhold og vedlikehold

Fine folk og trygg boløsning

Vi har alt i fra hybler, små studioleiligheter, leiligheter til eneboliger. Er du på utkikk, ta kontakt så finner vi noe til deg!

Har du sett deg ut en spesiell bolig, funnet et område du vil bo i eller ønsker å melde din interesse for bolig hos oss? Send oss gjerne en forespørsel via vårt kontaktskjema. Har du andre spørsmål, ta gjerne kontakt på mail eller telefon. Vi ser frem til å høre fra deg!